Вход

Регистрация

Честит професионален празник, колеги!

04.08.2023

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Приемете най-сърдечните ми поздрави по повод нашия професионален празник – Деня на железничаря, който повече от 130 години отбелязваме в началото на месец август!

Празникът е ден за гордост и признателност към поколенията преди нас и отговорност пред тези след нас.

Видими са усилията, които влагаме в работата ни по модернизирането и поддържането на железопътната инфраструктура и подобряването на транспортната услуга. Големите инвестиции биха били просто числа без Вашия труд, опит и вдъхновение при изпълнението на всеки проект.

Знаем трудностите, пред които е изправен сектора, но и вярваме, че железничарското съсловие е доказало във времето, че непреодолими препятствия няма, че всекидневната отдаденост води до общия успех. Нека не спираме да градим България, да живеем със самочувствието, че сътвореното от нас днес остава и ще разказва за нас утре. Бъдете все така всеотдайни, и нека всеки следващ празник да се поздравяваме за още по-високи резултати, за по-бързи темпове, за повече обекти, които сме реализирали, и да чертаем планове за бъдещите!

Ръководството на НКЖИ благодари на всички бивши и настоящи служители на компанията за професионализма и всеотдайността, които влагат при изпълнението на всекидневните си задължения, за умението да се справят с предизвикателствата и критичните ситуации, за личния си принос в опазването на достойнството на железничарската професия!

Желая Ви здраве, съзидание и благополучие!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

С уважение,

инж. Златин Крумов

генерален директор

partners.title

contacts.title

Форма за обратна връзка

Изпрати запитване

Адрес

Централно управление, България

София 1233, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 110,

E-mail: office@rail-infra.bg