Вход

Регистрация

Уважаеми посетители,

С повече от 4 000 километра трасе, 294 жп гари в цялата страна и разнообразна инфраструктура, включително мостове, тунели и оперативни сгради, ние търсим хора с различни умения, за да поддържаме нашите железници да се движат безопасно и ефективно.

Присъединявайки се към НКЖИ, вие ще станете част от най-голямото държавно предприятие с екип от над 10 000 служители, които работят в цялата страна. Независимо дали сега започвате кариерата си или очаквате с нетърпение да израснете още, ние разполагаме с широк набор от свободни позиции, които да са подходящи за вашите умения.

В НКЖИ ценим всеки отделен служител. Нашите социални придобивки отразяват това: добро заплащане, пенсионна схема, почивни бази, ваучери за храна, пълно обучение и реални възможности за кариерно развитие.

Част от нашите ценности са стремежът към развитие, изграждане на доверие и поддържане на стандарт на работа. Търсим да разширим нашия екип с хора, които могат да прилагат тези ценности всеки ден, във всяко взаимодействие с колеги и екип. Ако смятате, че сте надежден и отговорен човек, който не се страхува да покаже своите качества, не се колебайте да се свържете с нас!

Ние ценим новите таланти и за нас е важно да подпомогнем тяхното развитие. Ако сте току-що завършил, гимназист или студент, можете да се присъедините към нашите програми за ранна кариера или стаж, където ще придобиете опит и експертно обучение от ментор в реална работна среда. Повече за нашите програми може да научите тук.

При проявен интерес от Ваша страна може да изпратите актуална автобиография на e-mail: office@rail-infra.bg на вниманието на отдел "Управление на човешки ресурси".

Заявление за кандидатстване за работа

 

22.03.2023 г.

ДП НКЖИ обявява конкурси по документи и събеседване за заемане на следните позиции:

Обявление за конкурс по документи и събеседване за заемане на позицията "Заместник генерален директор/Експлоатация"

Обявление за конкурс по документи и събеседване за заемане на позицията "Заместник генерален директор/стратегия и администрация"

Обявление за конкурс по документи и събеседване за заемане на позицията "Главен ревизор по безопасността на транспорта"

31.03.2023 г.

Обявление за свободно работно място за длъжността:

Главен експерт/ключов Сигнализация и телекомуникация в Звено за подготовка, управление и изпълнение на проект Видин - София при ДП НКЖИ - Централно управление София

 


 

 

 

partners.title

contacts.title

Форма за обратна връзка

Изпрати запитване

Адрес

Централно управление, България

София 1233, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 110,

E-mail: office@rail-infra.bg