Вход

Регистрация

Програма за млади специалисти - платена

Ако подкрепата, обучението и развитието са важни за вас. Вие сте важни за нас. Нашата програма за развитие на млади специалисти предлага експертно обучение и професионално развитие, от което се нуждаете, за да изградите сигурно и успешно бъдеще. Придобивайки практически опит в широк спектър от роли и проекти, вие ще преминете през различни позиции и ще откриете какво ви интересува, къде са вашите умения и каква може да бъде бъдещата ви посока в кариерата.

Стажантска програма - платена

Нашата платена стажантска програма предлага гъвкав работен график за нашите стажанти и възможност за придобиване на опит в конкретна област от първия ден. Ще имате отговорности и различни видове задачи. Нашата програма се ръководи от професионалисти в различни области, така че ще получите експертни насоки и ще придобиете реална представа за това, което правим, и за вида кариера, която бихте могли да преследвате.

Стипендиантски програми: за студенти и ученици - платени

Нашата стипендиантска програма е направена с идеята да инвестираме в млади таланти и тяхното образование, за да станат качествена част от нашия екип, като ги подпомогнем финансово. Ние се стремим към развитието не само на настоящите ни служители, но и на бъдещите ни колеги. Ако искате да получите нашата подкрепа във вашето образование и възможност за професионална реализация, това е програмата за вас!

Сключване на договори за работа по условията на чл. 95а от Закона за висшето образование

За да научите повече за нашите програми, не се колебайте, пишете ни на имейл:

jobs@rail-infra.bg или ни намерете в Linkedin.

partners.title

contacts.title

Форма за обратна връзка

Изпрати запитване

Адрес

Централно управление, България

София 1233, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 110,

E-mail: office@rail-infra.bg